Volledige inspectie van spuitgegoten IML-deksels

Volledige inspectie van spuitgegoten IML-deksels

Deze IML-deksels worden gecontroleerd op dekselkleur, etiketaanwezigheid en -uitlijning, vorm, etiketkleur voordat ze worden gestapeld en verpakt. Op deze manier kan onze klant er zeker van zijn dat alleen deksels die voldoen aan de kwaliteitseisen naar hun klanten worden verzonden. Dit lijkt een heel eenvoudig project. Maar we moeten wel vermelden dat de deksels 8 verschillende vormen kunnen hebben, eindeloze kleurvariaties, en eindeloze etiketvariaties. Ze produceren ook transparante deksels. Een productiereeks kan dagen duren, maar kan ook enkele uren duren. Het zichtsysteem moet dus zeer eenvoudig te trainen zijn.

Om aan al deze eisen te kunnen voldoen, hebben we een automatische leerroutine ontwikkeld. Zodra de operator tevreden is met de geproduceerde deksels, beantwoordt hij slechts een paar eenvoudige vragen op het touchscreen van het visiesysteem. Eenmaal beantwoord, neemt het systeem 8 beelden van de geverifieerde deksels en maakt het zijn eigen descriptor voor dit deksel. 2 seconden later begint het systeem te inspecteren.

De vragen die de operator moet beantwoorden zijn zeer eenvoudig en zijn te zien in de galerij aan de rechterkant van deze pagina.

VOLG ONS

Bulckaert Machine Vision LinkedInBulckaert Machine Vision Youtube


CERTIFICAAT

MvTec license logo

Over BMV

▶  Wie zijn we?
▶  Hoe we werken
▶  Ons team
▶  Vacatures


Privacy en cookies      ® 2017 Lieven Vanhercke